okej

Joda. det er bra i ryssland. har pratat med mamma och pappa ikvell. Har nog inte gratit sa mycket i hela mitt liv. dom er mitt allt. Mitt allt. Men det var ok. Imorgon ska jag prata med AFS som finns her pa plats om hur dom ska gora med min placering och sa. Det ska bli intressant. Just nu er jag inte sa pepp pa det, men det ska nog ga. Jag ska studera ryska imorgon med min kompis валя . det ska bli intressant. Det gar frammat. Men var inte oroliga for mig, jag mar bra, allt er bra. men som vanligt anvender jag sociala medier till att klaga.


HEJDo

saknad.

Saknad er svort. Eller hem lengtan kanske passar bettre. Jag saknar saklart alla, mer eller mindre. Men den jag saknar mest er min mor. Hon er perfekt. Och jag saknar henne. Jag tenker pa min mamma varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund. Det er sa extremt svort att prata om mina foreldrar, men jag forsoker. Saker om min familj som forut var, enkelt att prata om, er extremt svort idag. Bara att h'o'ra min mammas rost, er extremt svort.


Okej.


Annars sa idag var jag i en kyrka. Det var det vackraste jag nagonsin sett. Jag var med om en RYSK GUDSTJENST. Dessutom er jag halvt kristen nu.... Men det var sa himla vackert, jag stod der, grat som ett mongo.. Jag vill ga till kyrkan igen, jag vill se det igen, jag vill se det varje dag. Jag vill bara sta der och se alla menniskor, se allt. Det var UNDERBART. H 'o'ra kyromusiken och bara be. Det er det finaste jag gjort i hela mitt liv. Och jag ska gora det igen. Utan tvekan.

Det var nog allt. Har sa himla mycket mer att beretta. Men jag pratar med mamma pa facebook just nu. Sa jag prioriterar lite.


Godnatt




Kyrkan. Finaste i mitt liv





Efter alla tarar.


Hejdo

idag

Ja. Kött fi fan. Nej men allvarligt, snart åker jag. Det känns bra, väldigt bra!!!!!!!! Är så grymt taggad!!!!!!!

Iallfall..

Jag hittade en av världens bästa strumpor idag.. Var är den andra? Snart ska jag kissa och åka. Jag är lite rädd om jag ska vara ärlig, men det ska bli så jävla intressant.


Nei. hejdo


SYNS I MOSKVA !!!!!!!!!!

Okej.

Åker snart. MYCKET SNART.


Trogna fina läsare. Det kommer vara halv taskig update (förmodar jag). Men jag älskar er alla. Kanska skriver nåt imorrn. Ni är super fina, kommer sakna er. Russia is calling

Hejdå internationella. Hej 147

Ja. Min nya skola heter 147. Ganska sovjetiskt, ganska enkelt. Men jag gillar det. Idag så sa jag adjö till alla fina människor i MO09. Känns fortfarande inte verkligt. Men jag tror det ska bli bra. Det ska bli BRA. Bra med stora, feta jävla bokstäver. BRA. Men så är det. Men jag åker snart. Det ska bli så jävla bra. Det ska det bara. Det är så jävla svårt för mig att ha någon uppfattning om hur det känns. Det känns såklart bra.. Imorgon, då är det imorgon. Jag ska upp tidigt. Jag är så fruktansvärt rädd. Jag vill leva kvar här, men ändå somna, och leva i framtiden, som är min blivande verklighet. Jag förstår fortfarande inte riktigt. Vad är det som händer?

Nej nu kommer det posetiva: Jag kommer förmodligen åka buss eller tåg till Ekaterinburg!!!!!!!! Jag dör. Fan va coolt, transsibiriska järnvägen!!!!!!!!!!!!!!!! ÅH. så jävla fint :D bifogar en bild från idag!!!:









Mitt liv i ickesmickrande bilder.

2 dagar

Idag har min kamera kommit. jag är pepp på att få den. Snart ska vi till apoteket och hämta resten av all medicin. Sedan mediamarkt, sen skolan.

Ni som fortfarande läser, jag har en update angående fredag. Ingen kan följa med till flygplatsen, jag måste gå genom säkerhetskontroller och massa skit, ganska tidigt. Så ja... Så är det.


Hejdo. skriver senare när jag har mer tid. Puss


p.s skaffa skype för i helvete. Snart skiter jag i er. nedo, skoja bara... men skaffa skype d.s

Ein student Aus Uppsala

Uppsala är fint. Allt blir så mycket finare när man lämnar det. Efter bråket med fina Madeleine, så uppskattar jag henne mycket mer. Efter alla 4 veckors semestrar så älskar jag alltid uppsala! Men vad ska hända nu? Kommer Ekaterinburg bli min förlorade drömmars stad? Vad kommer att hända? Ja de är bara att vänta och se. Men taggad är jag. Dessutom har inte Media Markt ringt än, det är dålig stil.

För att inte riva mitt rum och ringa och hetsa Media Markt (vilket jag gjort under en veckas tid) så lyssnar jag på världens bästa låt. Den är så jävla bra, älskar den (på riktigt). Den finns på tyska och på svenska. FETT AS BRA ÄR DEN.

Bara för att jag är fet bra så ska ni få båda versionerna. ÅH, alla kommenterar nåt snällt nu! he he.

Svenska:







TYSKA!




TREVLIG KVÄLL OCH FINA FISKEN NU VA!

3 dagar

3 dagar. Vad händer då? Jo allt blir liksom lite värre och lite bättre. Just nu, är jag väldigt trött. Men jag får min Videokamera idag, så det känns fint. Men just nu, så blir allt extremt verkligt, med tanke på att Linda Eklund stack till usa i morse, så ja... Det är läskigt. Snart åker jag. Om tre dagar. Nej jag kanske borde packa mitt handbagage.. Åka in till stan och växla lite mer rubel. Ja. Det är ändå ganska mycket kvar att göra..

Dagens ryska låt.. är...  inte här. Lyssnar bara på M.I.A. för tillfället. hon är bra. Så här är hon:




Fest


ja det var allt.

Uppe innan tuppen

Idag ska jag till skolan, jag är skapligt trött och irriterad, varför ska jag dit? Visst är jag med i en elevrådsstyrelse men vafan, jag åker om fyra dagar. Precis. Så ja. Men vafan, jag kan väl åka dit, berätta lite om hur kul det är att vara kassör, och sen åka hem. Ska även växla lite rubel idag igen. Jag orkar fan inte. Nej, nu ska jag duscha, eller typ.. börja igen. Mamma och pappa kom upp och sa att dom skulle duscha, så jag fick 2 min på mig att duscha, när jag precis hade börjat. Det känns som om det här kommer bli en fin dag. Hejdo


En bild på mig:



Exakt så pepp är jag på livet, ungefär så pigg också. Fast nu har jag riktiga kinesögon. As läskigt. Inget illa menat mot kineser, men det är lite obehagligt. Typ som om en kines skulle få vanliga ögon.. Nej det är konstigt.

4 dagar

Nu är det fyra dagar kvar. Jag tror aldrig jag har varit så här rädd, men ändå samtidigt taggad. Jag har packat i stort sätt hela dagen, det känns värt. Det är klart nu. Jag kan bara ta min väska och försvinna ut i världen. Fast jag ska ju bara till Ryssland, det känns mer värt att åka till ryssland än att försvinna om jag ska vara ärlig. Jag har lite saker kvar att göra.

1, Åka till skolan imorgon, snor tidigt. Jag orkar inte. Men vafan, lika bra.
2, Få min videokamera. Känns värt om dom skulle ringa mig imorrn.. Åh, snälla
3, Kanske åka till Norrköping, skulle vara extremt fint. Men vi får se, ifall vi båda kan.
4, Gråta en skvätt.
5, sova


 Nej nu orkar jag inte mer. Men ni kan få en fin rysk låt av mig. Det kan jag faktiskt bjuda på:






Den är så fin. Jag gillar serebro, dom är söta, och snygga. Ja så är det med det. Hejdo Fina läsare

RSS 2.0