Detta fält måste fyllas i. hall kaften da

Medans ni har gjort lagom ointressanta saker sa har jag gatt och blivit polare med Ikea direktoren i Ekaterinburg. Japp, sa roligt ar livet i Ryssland! Jag saknar vissa saker. Men jag forsoker fortranga det.

Tiden gar ocksa himla fort, jag tror varje dag liksom att det fortfrande ar sommar, och att jag missar sa himla mycket hemma, i uppsala. Fast det gor jag inte. Visst kanske vissa saker ar lite surt. Men jag gillar ryssland, det ar annorlunda och jag har sa himla manga fina kompisar har. Dricker te konstant. Inte ryskt, for engelskt och europeiskt te ar typ mer status. Ryska saker ar bara daligt. Som typ alla Lada som folk kor, det ar val visst bra bilar. Dom haller bra och ar sa javla coola. Men bara darfor dom ar sovjetiska/ryska sa ar det white trash. Kul. jag ar white trash. Nej men det ar liksom.. Daligt bara... Ryska saker alltsa

Imorrn blir det IKEA for min del, det ska bli maktigt. Eftersom jag har just lart mig hur man tar sig dig sjalv. Jag ar fortfarande javligt vilsen och radd i min stads det. Jag vet inte ens vad den heter. Ja, men det kommer val sa smaningom.

Annars sa har jag hittat lite nya fina ord! Sjalvklart ska jag dela med mig  :

ЧУ - VA? fast gamla gubbar som dricker ol sager det. och gor en rolig sak med handerna. KUL

Сахарница - socker skal, sa himla fint och farligt

Ладно -  typ lite som.. Ok.. fast javligt irriterande svar, lite som synd ocksa... haha finaste ;3




Nu ska jag faktiskt gora laxor. hejdo

palla tralla malla balla kalla

Jag orkar inte. det ar jobbigt. Snart ska jag till sibirien, jag fryser redan i Ekaterinburg. Det ar inte ens minus, inte ens sno. Fan va irriterande. Ibland onskar man att man hade valt typ... Syd Amerika. Men nu ar jag har.

Annars ar det ocksa sadar, ska kopa mobilt modem imorrn, for min syster maste studera. Sa jag maste betala. PALLA. Jag maste ha mitt pass dock. Vilket jag inte har, for jag har tappat bort det.... nej da, det ar pa visum registrering.

 

Idag fick jag ont i magen, for jag drack mjolk. Det var spannande. Nu vet jag hur alla laktos manniskor kanner sig! Ryskan gar bra, tycker jag, men inte min syster. Men jag tycker hon ar dalig pa allt. Sa vi ar liksom plus minus noll.

 

Jag orkar faktiskt inte. Jag ar trott. Min trotthet som precis forsvann har kommit tillbaka. Jag behover lov. Jag behover aventyr. Snart ska jag aka till sibirien som sagt. Och det ska nog ocksa bli fett.. Vad kan jag saga om min stad, ryssland och livet... Min stad ar ganska trakig, Liksom, det finns ingen turistbyra. Det finns lite gobitar overallt. Men jag rekomenderar folk att aka till andra stader. Ryssland ar ok. Men jag rekomenderar folk till att aka till dom storre staderna som typ st petersburg och Moskva. Eftersom i min stad sa finns det inte sa mycket, och sa  vackert ar det inte. Men visst om ni vill. KOM HIT!


Tick tokk

Jo da. Fan va jag ar inte bra alls pa att skriva. Ska faktiskt forsoka pa riktigt nu.
Jag har blivit bra pa ryska, fatt en till familj, inte bytt dock och ja. Livet flyter pa.
Har pengar problem, nej jag har inte spontankopt typ 2 algar och 3 bjornar. Jag har bara behovt kopa saker som var dyrare an vad jag trodde. Tagbiljetter, mat till taget. Ja typ viktiga men javligt dyra saker. Fan va jag inte vill bli vuxen. Men snart ar det lager igen, och ganska as jobbigt att jag maste betala for det. Men jag loser det.
Jag ar faktiskt trott idag ocksa, borde studera, men jag har faktiskt inte alls lust for tillfallet, senare! Idag var min larare glad, och gillade mig, sa jag fick -5. Vilket ar as bra! typ som MVG-. Who is the man liksom?

Det borjar bli morkt medans jag skriver, det ar faktiskt ganska laskigt att det borjar bli sa himla morkt. Jag menar, for nagra manader sen sa kunde man faktiskt vara ute en hel natt utan att det riktigt blev morkt. Men har ar det bast att man ar inne efter klockan fem.

Snart ska jag aven till sibirien!!!!!! Jag ar lagom glad och spand over det, med tanke pa att det kommer vara kallare an nordligaste sverige sa kommer jag ta pa mig lagom mycket klader, dvs allt jag har! Sibirien kommer visa det riktiga ryssland, eller vafan vet jag. Vad snackar jag om. Aterkommer den dagen da jag vet vad det riktiga ryssland ar.

Idag sa tankte jag pa en sak, dock glomde jag precis bort det, sa medans kan vi prata om... Varfor det inte finns sno i ryssland. Ryssland ska ha sno, bjornar och maffia bossar som ar konstant fulla och dricker vodka som vatten. Ganska manga ser ryssland som det. Jag vill ha sno. Jag vill ha extrem kyla nu!! Jag vill att det ska vara sa javla kallt sa man inte ens kan tanka. Far nagon gang i livet maste man vara med om det... Men vi kommer sakert ha den varmaste vintern pa 1000 ar. Kul ryssland kul. Nej, nu far fan ryssland skarpa sig. Jag ska till sibirien, dar kanske jag ska hitta kylan.

Jag ber om ursakt for att jag aldrig bloggar, men jag ar inget curlingbarn, jag har ingen som stadar upp efter mig. Sa jag kan inte blogg hela tiden. Hoppas ni forstar, men om det ar for jobbigt sa ar ni garna valkomna och badda min sang och plocka upp efter mig. TACK!

RSS 2.0