tiden..

Imorrn aker jag. Tider gar sa himla fort. Galet, nastan lite for fort. Jag skriver med ryska manniskor, pa ryska. Fan va jag ar bra, jag ar fan bast. BAST! maste faktiskt peppa mig sjalv lite. jag ar ju som sagt ensam.. buhu.

Jag ar less pa sverige nu, inte hander, svenska polisen suger och kan inte fa tag i malmo gevar mannen. Ar man inte samst da? Jo..
Manga ar sa otroligt trakiga, trakiga, jag gaspar faktiskt. Det kanns bra att gora nagot annat! Nej nu ska jag ata en macka. Ar hungrig som satan!!!!!!!!

Skola snart. Dor av trotthet

Jag vaknar en timme innan skolan borjar, jag funderar pa att minska den tiden till trettio minuter. Jag har inget att gora och jag blir klar pa circus fem minuter.

Idag sa ar det en bra dag, men samtidigt kass. For imorgon sa ska jag pa konsert, balkan musik. Snart ska jag pa lager, och idag ar annu en dag att rakna bort. Sa det er fint.

 

Nu ar klockan i perfekt tid till att ga till skolan. Ska fixa massor med papper och visum ansokan. Ska bli kul.


Mer funderingar. En dag blir detta en bok

Ryssland ar ett morkt och kallt land. Idag ar det extra kallt och morkt. Idag pa sparvagnen sa laste jag nagonting om sno. Sa ja, snart kommer det sno forhoppningsvis. Jag vet inte riktigt hur jag ska overleva, men jag har kopt en fin kofta, som ar varm. Sa det er tva flugor i en small. Snart ska jag pa lager. Det ska bli trevligt. jag ska se ett bilmuseum.

 

Jag har aven lite planer infor min kommande myndighet. Jag ar snart 18 ar. 18 Ar. Jag blir fri, inte for att jag inte ar fri. Men jag ar lagligt fri. Jag kan gora vad jag vill. Lagligt. Jag behover inte lura vakter for att komma in pa krogen (har hant en gang mamma, jag var full och det var kul). Jag kan resa. Jag kanske kan skaffa ett jobb. Jag kommer aven kunna ryska. Jag vet inte vad jag vill gora. Just nu vill jag bo i Kopenhamn. Jag vill bli volontar i afrika. Jag vill odla kaffe i colombia. Jag vill inte sitta still. Jag vill... Jag vill mycket. Men forst maste jag bli klar har. Jag maste sluta dromma, och borja jobba for det istallet for att bara dromma.

 

Jag forstar ryska. Igar hade vi frammande. Jag forsokte prata, men jag ar langsam, kande mig kass. Men eftersom jag vill utvardera mer sa kom jag fram till att jag faktiskt forstod det mesta, visst var jag tvungen att anstranga mig som en idiot men, det ar vart det. Jag kanner mig sa duktig. Jag ar nog bra iallfall, jag kanske inte ar kass.

 

Idag var jag deprimerad, jag tankte pa att jag alltid drar nitlotten, som i ryssland, jag fick en tillfallig familj, grat i 2 veckor. osv. det ar jobbigt. Men jag tror jag ska forsoka komma ihag fler bra saker, for jag orkar verkligen inte med att bli deprimerad har. Jag vill inte, for det ar hemskt. Jag har forsokt att grata mer, att slappa ut allt daligt, men det gar inte. Sa jag tror att allt ar bra. Jag tycker att det ar bra. Det gar bra. Jag mar bra. Men jag tanker ganska mycket. Inte konstigt nar man har flyttat fem tidszoner bort.

 

Allt kommer att vara forandrat nar jag kommer hem, jag. Ni. Men det ar kanske nu man kanske se vad som ar vart. vad som ar vart att glomma. Det mesta blir mer klart.

 

 


Dagens hyllning...

Till skype. Varldens basta. Jag tror att jag skulle dott lite utan skype. Bara jette smart och enkelt, verkligen super duper. Nu kanske ni tror att jag ska bli som dessie, kissie och paowzi.. Men det ska jag inte. Jag forsoker med sma propaganda forsok fa er att forsta att skype er det enda stallet jag hanger pa just nu. Visst facebook, men mesta dels Skype. Skaffa eller dra. Skaffa eller va inte min van, ditt val!! Lite sa er det, hall kontakten med mig, eller dra. JAg dommer er inte, men sa kanner jag nu.

 

Ryssland er kul, idag sa har jag skrattat mycket. Det kanns som om det faktiskt gar frammat nu. Det kanns som, hemma. Kanske jag ar hemma.. Nar blir ett hem hemma? Nar kan kan man saga att man hor hemma nagonstans? Vad ar en invandrare? Ar jag en invandrare? Eller maste jag vara kurd eller arab for att vara det? Kanns konstigt att vara invandrare, men jag er nog det nu... Det kanns bra. Jag ska aldrig mer tanka illa om nagon, jag ska aldrig vara negativ, jag ska aldrig mer nagonsin ha negativa tankar om manniskor (om dom inte fortjanar det). Varfor valja problem och negativitet? Det finns inget logiskt med det.

 

jag ska dessutom bli mer arlig, jag ska saga vad jag tycker. Men jag ska aldrig sara nagon. Det vill jag aldrig gora. Om inte nagon sarat mig. Da ar det samma behandling tillbaka. Faktiskt..

 

Jag forstor vissa manniskor nar dom sager att alla inte passar som utbytesstudenter. For som utbytesstudent maste man vara oppen for ALLT. Jag gillar inte svamp, men jag plockar ando svamp. Och det er fantastiskt. sa javla coolt. Var oppen for allt. Det ar vart det.

 

Livet leker goda greker


lite tankar idag ocksa.

Jag vill kunna ryska, men det kanns ando bra for att jag lar mig det just nu. Jag har fatt lite nyheter om sverige, jag er lite i chock. Vad hander med min klass? Skratta ar nog det enda jag kan gora, och tanka lite pa ryska? Jo jag gor det, jag orkar inte leka fredsmaklare nagot mer. Los det sjalva for i helvete.

 

Jag ar nog lite sprak galen just nu, vill lara mig Danska, Arabiska och nagot mer. Jag gillar sprak. Jag er nog som Stalin, fast skillnaden ar att han gillade makt (och att skicka folk till arbetslager). Men jag gillar sprak, det ar en cool kansla att kunna kommunicera med manniskor. Det ar for mig, makt. Jag behover inte styra ett land, jag behover inte vara super viktig. Jag vill bara kunna kommunicera med manniskor. Det er for mig super viktigt. Jag gillar att vara den jag er, for tillfallet.

 

Allt idag. Mer senare


mitt nya liv i bilder. en sk bildbomb

Min mun nagon dag. fin?

 

Hittade min andra halva. Jo det er sant. true story

Trapphus. Min favorit farg, bla. Fint er det..

Min port. Ibland ramlar fulla manniskor har och tappar sin olflaska, fast jag gillar det. blabla

Whos your daddy? Nej men. Rysk bastu. Hatten er snyggast? Vad tycker du?

Aker dagligen i dessa super packad (ibland far man plats) 50/60 tals sparvagnar. TREVLIGT

Ibland aker vi till skogen och vandrar.. As mysigt, och det luktar sa gott. inte som svensk sumpmarks skog. Utan ryskt och gott. Fint

Ibland kommer det riktigt fina stallen. Som detta. Ett stalle med kalksten, min familj gillade kalkstenen, jag gillade detta. Yes. Ryssland er inte sa gratt...

Hon bet mig. den javeln. Pa teatern. Observera att det er samma dag som jag var i skogen. Samma klader. Gissa vem som anvande ganska mycket parfym? Ingen tid=Rysk losning. Kult. Duschade senare pa kvallen. True story

Overdriver inte nar jag sager att det er varldens godaste godis. MUMS!

Varldens finaste manniskor. Natasha och lubov. Lubov betyder karlek. Fint va?

Det var allt


Skola och sant roligt

Jag gillar inte skolsystemet.. Liksom, visst att man slutar runt tva och har typ fem lektioner per dag, man blir mer fri.. Sager dom, men det er bara bullshit, allt gar ut pa lexor, och jag hatar lexor. Men jag borjar mer och mer forsta det. Men jag tycker mycket mer om det svenska skolsystemet, iallfall i min skola. Jag gillar verkligen inte lexor och jag ler mig inget. men det er vel helt ok. Lyssnar pa musik och undrar lite vad jag ska gora. Inget. For jag har inget att gora. Imorrn sa ska jag inte gora nagot, det er skola men jag ska till doktorn och ta aids test. YES. Dyrt som satan... eller nej. men jag tycker det er det.
Den pa fredag sa ska vi inte heller ha skola. KULT. Fan va bra det kenns. Snart helg. Snart CAMP. Jag gillar min familj och allt, men jag kenner att jag vill se mer, treffa fler menniskor och sant. Men det gar frammat. YES.

Idag var min stad med i Russia Today, det var koolt. men det var inte posetiva nyheter, det var om droger och knark. KUL. Reportern talade om Ekaterinburg som om det er jette stora drogproblem her, visst kanske folk treffas i en lokal och delar pa en kanyl. Men vad vet jag? Jag vill inte veta. Men vad jag har markt sa er det inte mycket drogproblem. Iallfall inte pa trygga Бебеля. cooolt. Men jag vet inte. Kanske det er tabulagt och ingen pratar om knarkisarna? Jag har sett en kanyl her dock, men det har jag gjort i sverige ocksa, precis utanfor mitt hem. Coolt? Jag tror att jag har nagon speciell dragningskraft till knarket.. Coolt, kanske borde bli columbiansk droghandlare? Men jag er inte columbian och jag hatar droger. Ska nog bli knarkpolis.

Sitter och lyssnar pa musik, tenker lite pa mitt fina hem. Men vad er hem just nu? Ryssland eller sverige. Jag vet inte riktigt. Jag saknar sommaren, ett cafe och fina venner. Saknar att vara ute pa natten. Saknar mycket. Men jag gar mot kallare och morkare tider. Snart maste jag ta sparvagnen klockan sex. Jag vet inte varfor jag tenker sa mycket pa uppsala. Men det er nog naturligt. Underligt, och tragiskt. Nesta sommar kommer jag formodligen vara hemma i uppsala hela sommaren, jag vet inte ifall det kommer bli kalas eller inte kul. Jag har aldrig gillat uppsala, eller kanske det har varit hatkarlek och nu forsvinner hatet och kvar stannar karleken? Jag vet inte. Jag gillar uppsala, gillar sommarkvellar ner man er sa jevla trott och vandrar hem. Saknar nog att vara ute. Eftersom det er farligt for mig att ga ute efter klockan tio sa far man stanna inne. Men ja, jag saknar det. Otroligt mycket. Eller att cykla. Bara enkla saker, enka fina sommar saker. Allt skvaller, skitsnack och falskheten som ligger i luften. Det saknar jag lite. For det er sa javla patetiskt och svenskt.

Jag gillar Ekaterinburg dock. Ryssar och Ryskor er extremt trevliga och hjalpsamma, gillar allt. Dom er sa himla fina. Det er bara fint att fa ta del av kulturen, och att dom slepper in mig i deras liv. Att dom bjuder mig till event, konserter. Att dom beretter vad som er bra och inte bra. Att dom skrattar ner jag sager ett skamt. Att jag far ta del av allt. Jag er tacksam, jag kan nog aldrig ge nagot tillbaka. Men nagot kanske. Nagon dag.


Saknar inte svenska ungdomshumorn. Den suger. Gillar ryssland. Folk er bettre. Mycket kan bli bettre. Men sverige kommer nog aldrig bli nagot. Vi er bortglomda. Dom bortglomda. Ingen bryr sig lengre. Vi finns, men ingen vet riktigt vad vi gor. Visst kanske folk vet vilka Abba ar, eller kanske till och med Ingemar Bergman. Men sen? Vad har vi gjort for varlden? Vad gor oss speciella? Falukorv.


Hejhopp, as posetiva axel. som vanligt er jag posetiv till livet i min fina blogg. Men jag vet inte, jag vet ingenting, jag er bara sur. Fika nagondag?

Nej nu ska jag kolla pa en dubbad engelskfilm, dubbad till ryska saklart. Vad annars? 

 Okej, dagens kensla : Jag vill inte komma hem till vissa, utan bara till nagra. Jag vill ha ett bra uppsala. Utan idioter och eckel. Ja. livet <3

sjukmango

er sjuk. igen. eller jag vet inte, mar bara illa och er helt orkeslos. bajs. jag som precis gjort alla min lexor, sett en as kul film och sen kommer det her. yes yes yes. lyssnar pa maggio och hoppas att det ska bli bra.

 

snart har jag varit i ryssland i 2 manader. kenns kul. men just nu skulle jag kunna doda for ett eget rum. stanga dorren, men jaja, det er som det er. saknar min sang. min dator. mitt rum.. mitt hus. men legenhet er ocksa bra. saknar min familj. saknar uppsala.

 

Uppsala, staden som jag har hatat sa lange. men jag saknar det nu. luthagen, stadsparken. alla hemmafester. allt.

 

Pa lordag ska jag pa fest. Det ska bli fint. Bara jag klarar facecontroll. yeh.

 

verldens eckligaste sjuk mongo i ryssland. SES KINES


RSS 2.0