teenage dream

Kanske i usa, men i ryssland. My teenage dream. Ont i ryggen. Trott som ett monster och er ensam hemma, men det er kalas endo.

 

Musiken i ryssland er kalas, jag vet att maddo kommer att nynna pa den her laten :

 

Inget jag gillar, men refrengen er typ: Allt er bra, eller allt kommer bli bra. Kalas

 

Ryssland er kalas som sagt, jag och hunden oser som fan. Ne, sitter och er trott. nu kommer nagon hem. Vem vet vem det er ?? Kalas som sagt. Jag har inte riktigt nagot att beretta. Puss hejdo


rubrik panik

det her er typ den... sjuttio elfte gangen jag forsoker blogga. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

 

 

ALLT ER BRA. HEJDO


sjuk

Lyckades fixa svenska bokstäver. Det känns bra. Men just nu vill jag dö. jag er så himla sjuk. Det är jobbigt. Men jag överlever..

 

Ryssland är fint. Speciellt och annorlunda. Jag ska på cirkus i helgen. Det ska bli kul. Men just nu så vill jag bara sova. Men ändå inte. Jag känner mig så himla dålig när jag bara sover, jag vill hjälpa till så otroligt mycket mer än vad jag gör. Men vad ska man göra? ja jag vet inte...

 

Jag mår bra, psykiskt, fysiskt - nej. Men det blir bra. Jag ska nog dö i soffan tillsammans med Audrey Hepburn snart. Det ska också bli fint. Som vanligt. nej hejdå nu..

 

 

From russia with love


Familj jez

Har en familj. Det er sa jevla bra. Jag elskar det. Nu har mitt ar borjat, antligen. Har fixat Spotify, och lyssnar pa Timo just nu. Det er sa fint sa det finns inte. I helgen har jag varit i datchan, det var otroligt underbart. Jag er ganska trott nu, men jag har duschat, och min verdpappa och jag ska kolla pa en film i afton. det ska ocksa bli fint. allt er fint. saknar inte sverige for en sekund just nu!!!!!!!!!

RSS 2.0